Word lid van de facebook groep: Overwin je kwetsbaarheden

Home » Bestellen en bezorgen

Hoe plaats ik een bestelling?

Bestellen bij Toughly doe je eenvoudig door onderstaande stappen te volgen.

- Plaats je artikel(en) in het winkelmandje
- Controleer je bestelling als je klaar bent met winkelen
- Klik op de knop ‘afrekenen’.
- Log in op jouw account of bestel zonder te registreren
- Controleer je persoonlijke gegevens en wijzig het afleveradres als je dat wilt.
- Kloppen al je gegevens? Ga dan verder naar betaalmethode.
- Kies jouw favoriete manier van betalen en klik op ‘betalen’ om je bestelling te plaatsen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wanneer je jouw bestelling ontvangt, hangt af van het product dat je bij ons hebt besteld. Voor kleding geldt een levertijd van 2-5 werkdagen. Voor maatwerk is dit 5-10 werkdagen en voor cosmetica is dit 3-7 werkdagen. Na bestelling zal je van ons een bestelbevestiging ontvangen.

Ik heb producten van Toughly besteld

Bestel je bij ons op een werkdag (maandag tot en met vrijdag) voor 18:00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag verzonden. Als je een bestelling in het weekend bij ons plaatst, dan wordt deze op maandag verzonden.

Tijdens actieperiodes en met feestdagen kan het door de drukte soms iets langer duren voordat je bestelling wordt verzonden.

Je ontvangt altijd een bevestiging per e-mail als wij je bestelling hebben ontvangen en als deze is verzonden. In deze laatste e-mail vind je ook een Track-&-Trace-code van PostNL, zodat je kunt zien wanneer je je bestelling ontvangt.

Hoe ontvang ik mijn orderbevestiging?

Je krijgt van ons per mail een orderbevestiging van je totale bestelling op het e-mailadres wat je ons hebt doorgegeven. In de orderbevestiging staat welke producten je allemaal hebt besteld.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij elke bestelling betaal je €5,50 bezorgkosten in NL. Voor Belgie gelden andere verzendkosten. Deze kun je op de betaalpagina terug vinden. Als dit op een bepaald product afwijkt zullen wij dit melden in de omschrijving van het artikel en/of de bestelpagina. Ook is dit uitgezonderd van eventuele 'gratis verzenden' acties.