Word lid van de facebook groep: Overwin je kwetsbaarheden

Home » Coaching

Herken jij je in een van de volgende dingen:

  • Depressieve gevoelens
  • Eetproblematiek
  • Paniek aanvallen
  • Verslaving
  • Emotieregulatie problematiek
  • Zelfbeschadiging
  • Suïcidale gedachten
  • Angsten
  • Soortgelijke problematiek

Heb je al van alles geprobeerd maar lijkt niets te werken? En ben je het ook zo zat om elke keer weer op de wachtlijst te moeten staan? 

Ik weet precies hoe je, je voelt. 

En daarom ben ik hier om jou te helpen. Door middel van een unieke methode ga ik jou helpen om de controle terug te krijgen over je leven. 

Voor de coaching bied ik verschillende pakketen aan. Zo is er de mogelijkheid om persoonlijke 1 op 1 sessies te doen op mijn locatie in Hoorn of Wormerveer. Maar ook is het mogelijk om een online 1 op 1 coaching te doen. Wanneer je een coaching traject volgt krijg je daar 24/7 begeleiding bij. Dus heb jij om 3 uur snachts een paniek aanval? Dan kun je mij bellen!

Het aantal nodige sessies verschilt per persoon. We beginnen met een intake/ kennismaking en aan de hand daarvan ga ik een advies plan voor je opstellen. Deze bespreek ik met je en daarna is het aan jou om te beslissen wat het definitieve plan gaat worden. 

Naast de persoonlijke coaching bied ik ook groep coaching aan. Dit kan zijn een wandeling, een foto opdracht, een online AFT sessie of soortgelijke activiteit. Elke vorm van coaching word gedaan volgens de huidige corona maatregelen. Updates voor wanneer welke groep coaching plaats vind kun je vinden in de facebook groep.

Of

Fotografie

Door middel van fotografie, ga ik jou helpen om een andere kant van jezelf te zien. We gaan kijken naar je onzekerheden maar ook naar je sterke kanten. We bespreken van te voren altijd wat we gaan doen zodat je niet voor onverwachte dingen komt te staan. Tijdens de fotoshoot zorg ik voor een rustige en ontspannen sfeer en na afloop bespreken we de foto na en krijg je deze toegestuurd. 

Essentiële olie

Essentiële oliën zijn de levenssappen van planten die beschermende eigenschappen bevatten uit de natuur. De oliën die ik gebruik hebben een therapeutische werking bevorderen het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Ze zijn in te zetten op lichamelijk niveau, maar ook op mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Door het toepassen van de olie ga ik je helpen controle terug te krijgen over je emoties.

Ervaringsdeskundige

Zelf vond ik het erg fijn om te kunnen praten met iemand die het zelfde had ervaren als wat ik op dat moment ervaarde. Dit heeft mij uiteindelijk geholpen om te zijn wie ik nu ben. Door mijn ervaring met jou te delen hoop ik je handvaten te kunnen geven samen met hoop, moed en vertrouwen. Je bent niet alleen en je hoeft dit ook niet alleen te doen!