Word lid van de facebook groep: Overwin je kwetsbaarheden

Home » Diensten

Diensten

Evementen

Regelmatig organiseren wij diverse fotoshoot evenementen met leuke thema's of locatie's! Zoals bijvoorbeeld: brandweer, neon, holi powder, verf, candy, Victoria's Secret en vele anderen. Deze evenementen zijn voor jong en oud dus iedereen is welkom!

Wanneer er een evenement plaatsvindt kun je dat zien op onze website of op de Facebookpagina. Hier vind je dan ook alle informatie over het evenement en hoe jij je hier voor kunt aanmelden.

Wil je dat wij een evenement alleen jou en genodigden organiseren? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier.

Fotoshoot

Tijd voor een nieuwe familiefoto? Leuke foto van de kids? Een fotoshoot met vrienden of vriendinnen? Van jou alleen? Een loveshoot of iets heel anders? 


Maak een afspraak en kom gezellig langs in onze studio om samen mooie foto's te maken! Wij passen alles volledig aan naar jouw wensen en hebben heel veel opties en mogelijkheden in onze ruime fotostudio. Het kan zo groot of zo klein als je zelf wilt. 

Wij werken niet tijdsgebonden omdat wij het belangrijk vinden om de tijd te nemen voor onze modellen. Daarom reserveren wij de hele dag, dagdeel of avond speciaal voor jou zodat we lekker rustig aan kunnen doen en er een leuke en gezellige dag van kunnen maken! 

Portfolio fotoshoot

Altijd als eens voor de camera willen staan? Heb je een dochter of zoon en ben je benieuwd of hij of zij potentie heeft als model? Of denk je zelf dat je het in je hebt om model te worden maar heb je nog geen portfolio?

 

Kom naar Toughly en maak samen met een gezellig en professioneel team jouw mooiste foto's. In een relaxte setting een shoot doen waarin wordt gekeken naar de sterke punten en leermomenten. En alles wordt besproken over model worden en zijn.

Deze fotoshoot is inclusief visagie, een modelworkshop en minimaal 10 prachtig bewerkte foto's en nog 3 polaroidfoto's.

En potentie of niet, je eindigt de dag in ieder geval met een ruime selectie mooie foto's en een hoop ervaring. Alles kan. Alles mag. En NIETS moet.
We denken graag mee om jouw wensen gestalte te geven!

Meld je nu aan door een mail te sturen naar info@toughly.nl of ons contactformulier in te vullen.

 

 

Zwangerschapsaankondiging

 

Een zwangerschap is een van de mooiste momenten in je leven en hier moet je dus ook vanaf het begin van genieten!

De meeste mensen wachten tot ongeveer 12 weken met het bekend maken van de zwangerschap. Hoe leuk is het om dit op een originele manier te doen?
Wij helpen je hierbij! Met een studio vol ideeën en onze top fotografen maken we een aantal mooie foto's om deze aankondiging onvergetelijk te maken!
Ook hierbij passen wij ons volledig aan naar jou of jullie wensen! 

Zwangerschap

 

Als je zwanger bent wil je hier natuurlijk ook mooie foto's van voor later! Mooie herinneringen, je bent immers maar een (paar) keer zwanger in je leven!

Wij helpen graag mee om je zwangerschap onvergetelijk te maken met een blijvende herinnering! 
Tijdens de fotoshoot word je heerlijk verwend met hapjes en drankjes, we hebben mooie zwangerschapsjurken en andere spullen voor een mooie foto!
We passen alles volledig aan naar jou of jullie wensen en deze dag draait helemaal om jou! Laat je lekker in de watten leggen en boek je zwangerschapsshoot via ons contactformulier.
 

New born

Newbornfotografie, jullie pasgeboren wondertje laten vastleggen met een Newborn Fotoshoot. 

 

Een pasgeboren kindje is een wonder om te aanschouwen. Zo klein, teer en flexibel dat jullie dit echt moeten laten vastleggen met een Newborn Fotoshoot van Toughly.

Dit kan bij ons in de studio waar wij alle benodigdheden hebben voor de fotoshoot. Mutsjes, kleding, mandjes, dekentjes. Noem het maar op en wij hebben het! Maar wij kunnen ook zeker bij jou thuis komen voor de fotoshoot. Dit kan dan een combinatie worden van een geposeerde en een lifestyle fotoshoot.

Een Newborn Fotoshoot is op zijn mooist als deze gemaakt wordt tussen de 5 en 14 dagen na de geboorte van jullie kindje. De baby slaapt dan veel en kan eenvoudig in de mooiste houdingen worden gelegd. Newborn fotografie neemt ongeveer 3 uur tijd in beslag omdat we dit geheel afstemmen op het ritme van de baby. Indien er meer tijd nodig is, is dit geen probleem aangezien wij niet perse tijdsgebonden werken. Er wordt tussendoor gevoed, verschoond en in slaap gewiegd. Centraal staat tijdens de fotoshoot de veiligheid, hygiëne, warmte en rust van jullie kindje. De voorkeur gaat uit naar natuurlijke poses, zachte kleuren en materialen.

 
Neem contact met ons op via het contactformulier en wij zorgen voor een mooie, rustige, warme en onvergetelijke fotoshoot. 

 

Cake smash

De eerste verjaardag van je kindje is natuurlijk een heel bijzonder moment en dit wordt vaak groots gevierd! Het is ook een traditie om je kind een taart te geven en hem of haar hier lekker op los te laten gaan.

Hoe leuk is het dan als je hier superleuke foto's van hebt die je kunt gebruiken op de uitnodiging?

Lachen, gieren en brullen als je kindje ontdekt dat er een taart voor hem staat en hij hier lekker in gaat slaan.

Door onze vele kennis en ervaring met kinderen kunnen wij zorgen voor een superleuke cake smash fotoshoot en zitten er altijd wel leuke foto's tussen. Zelfs als je kind het helemaal niks blijkt te vinden.

Voor deze shoot kun je kiezen of je de taart door ons laat regelen of dat je dit zelf doet. In beide gevallen passen wij ons aan naar het te besteden budget. Zo kunnen we voor iedereen een mooie en leuke shoot organiseren. Het kan zo groot of zo klein als je zelf wilt!

Kinderfeestje

 

Vier je kinderfeestje bij Toughly!

 

Wij zorgen ervoor dat de kinderen een leuke middag hebben en jij zelf geen zorgen hebt! Kom langs met de kinderen voor een leuke en gezellige fotoshoot met een thema naar keuze! Wij zorgen dan dat de kinderen een superleuke middag krijgen en zich voor een dag een echt model voelen. 

We doen een superleuke en gezellige fotoshoot met lekkere hapjes en drankjes. Ieder kind krijgt 2 bewerkte foto's en de jarige krijgt er eentje extra! Ook krijgt iedereen nog een mooie groepsfoto.

Natuurlijk kunnen we dit zo uitgebreid maken als je zelf wilt met spelletjes of na afloop met z'n alle wat eten zoals patatjes bijvoorbeeld.

Neem contact op via het contactformulier. En we zorgen dat alles geregeld word!

 

Verjaardag

Het is feest want jij bent jarig! 

 

Je verjaardag is een super mooie en speciale dag en of je nou 16, 18, 21, 30, 50 of 80 wordt, het mag een dag worden om nooit te vergeten!

Kom daarom een mooie fotoshoot doen bij Toughly zodat je prachtige foto uitnodigingen kunt versturen. En je een mooie foto op facebook of instagram kunt plaatsen op de dag zelf! 

Wil je dat er op de dag zelf ook foto's gemaakt worden? Ook dit is mogelijk! Of geef je liever een fotoshoot aan iemand cadeau? Dan maken wij een mooie en persoonlijke cadeaukaart voor je!

Wij zullen er alles aan doen om deze dag voor jou  heel speciaal en onvergetelijk te maken!

Vertel ons je wensen via het contactformulier en wij regelen het voor je!

 

Bruiloft

 

Op de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk optimaal kunnen genieten! En hier wil je dan ook zeker een blijvende herinnering aan over houden!

Wij zorgen er voor dat je van deze dag de mooiste foto's krijgt! 

Voordat jullie kiezen voor een huwelijksreportage van Toughly, gaan we samen zitten voor een adviesgesprek. Hierin bespreken we jullie wensen voor de bijzondere dag en kiezen voor elk budget het optimale pakket. Om ons een beetje beter te leren kennen, kunnen jullie ook een Pre-Wedding fotoshoot doen in onze studio, bijvoorbeeld met jullie huwelijksfotograaf to-be. 

Pssst! We hebben ook een mysterieuze bruid-boudoir fotoshoot voor nog meer voorpret, in sexy lingerie.

De ultieme fun factor op de huwelijksdag: Photo Booth! :)

Grappige accessoires, zoals kleurrijke brillen en gekke hoeden, bieden jullie 100% lachkick en foto’s die jullie nog jaren later dubbel laten liggen.

Je kunt kiezen voor het hele pakket of alleen een deel ervan. Neem contact op via het contactformulier om samen alle details door te nemen, zo zorgen wij er voor dat deze dag onvergetelijk word!

 

Dieren

 

Ben je helemaal gek van je huisdier en zou je graag jouw huisdier willen vastleggen door middel van een fotoshoot met onze professionele fotograaf en echte dierenkenners?

Dan ben je bij Toughly aan het juiste adres! Honden, katten, vogels, konijnen, slangen of spinnen alles is welkom!

Als je een fotoshoot plant met je huisdier dan zorgen wij er voor dat er op dat moment geen andere dieren aanwezig zijn en dat jouw huisdier in een rustige omgeving komt!

Promotie

Net een nieuw bedrijf begonnen en wil je mooie foto's voor op de website of ter promotie? Een kledinglijn promoten? Organiseer je een evenement en wil je hier graag promotiemateriaal voor?

Voor al deze dingen en meer kun je terecht bij Toughly! 

Hiervoor kun je zelf mensen inzetten maar ook kunnen wij onze modellen hiervoor inzetten. 

Wij zorgen er voor dat uw product goed in beeld word gebracht en dat we aan al jouw wensen voldoen!

Wil je liever modellen die met je mee gaan naar de beurs of een ander evenement om zo jouw bedrijf of product te promoten? Ook dan kun je bij ons terecht! 

Bedrijfsuitje

Wat doe je als je weer een bedrijfsuitje moet organiseren maar niet weet wat te doen?

 

Juist, je gaat naar Toughly en laat hun het regelen! Een leuke fotoshoot? Toughly regelt het, Een dagje vol activiteiten en lekker eten? Toughly regelt het voor je!

Laat ons weten wat je graag wilt via het contactformulier en wij gaan het voor je regelen!

 

Producten

Bij ons kunt u ook terecht voor product fotografie. Wij maken foto's in diverse settingen. Van sfeer foto's tot foto's met een persoon erbij en natuurlijk van het product alleen.

Tevens zullen wij uw product promoten op diverse social media kanalen. Wij gaan net zo lang door, tot dat u tevreden bent! 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier