Social media cursus

Claim je online expert status

Stap voor stap neem ik je in 1 op 1 sessies mee en leer ik jou alles over hoe wij werken voor onze social media management klanten. Zodat jij jezelf als expert in de markt kunt positioneren.

Zonder betaalde ads de juiste klanten aantrekken

Na de cursus weet jij precies wat je moet doen om zonder betaalde ads de juiste klanten aan te kunnen trekken.

Bereik 10k volgers in 1 jaar tijd

Ik zorg er voor dat jij precies weet wat je moet doen om 10k volgers te behalen in 1 jaar tijd en ik hou je accountable om dit ook daadwerkelijk te behalen.

Toughly socials traject

Succes garantie

Wanneer jij alle stappen doet zoals ik ze jou leer, garandeer ik jou dat jij succesvol wordt op social media. Is dit niet het geval en heb je wel alles geprobeerd? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Leer alles over social media

Ik leer jou letterlijk alles wat ik ook voor mijn social media management klanten doe. Van begin tot eind neem ik je mee in alle stappen en leer ik je alles wat je moet weten over Social media.

1 op 1 begeleiding

Ik leer jou in meerdere 1 op 1 calls alles wat je moet weten over social media. Geen algemene online cursus waar je zelf verantwoordelijk voor bent maar gericht op jouw socials met daarbij accountability zodat je het ook echt gaat toepassen. Ook na de cursus je altijd nog 24/7 bij mij terecht voor vragen of voor als je hulp nodig hebt.

Geen tijd maar kwaliteit

Geen eindeloos lang verhaal maar krachtige en interactieve lessen waar je echt iets aan hebt. Daarnaast hou ik je accountable om alle nieuwe dingen gelijk toe te passen zodat je niet na afloop van de cursus niets doet of hebt gedaan met alle informatie.

Verveelvoudig je omzet

Wanneer je alle stappen doorloopt zoals ik dit jou leer zul je zien dat je omzet verveelvoudigd. Gegarandeerd.

Klaar om door te pakken?

BONUS

Workshop comfortabel voor de camera

Ik help jou om er voor te zorgen dat jij je comfortabel gaat voelen achter de camera. Of dit nou gaat om een video waarin je moet praten of een foto waar je zelf op staat.

Levenslang vragen stellen

Let Op! Dit is een tijdelijke bonus. Wanneer je nu instapt bij de cursus kun je zelfs jaren later nog bij ons terecht voor vragen en updates. Super handig met dat steeds weer veranderende algoritme.

Voorbeelden van onze klanten

Ik laat je zien hoe wij te werk gaan bij ons eigen profiel en bij die van onze klanten. Je krijgt een kijkje in onze statistieken en rapportages.

Leer over influencer marketing

Benieuwd of het voor jou interessant is om met influencers te werken en hoe je dit moet aanpakken? Hier kunnen wij je van A tot Z in begeleiden. 

Schop onder je hol call

Jaja, zo makkelijk kom je er niet vanaf. 3 maanden na dat je de cursus hebt afgerond hebben we nog een laatste call om er voor te zorgen dat je echt alles in je bedrijf hebt geïmplementeerd en social media een tweede natuur is voor jou zodat, jij zonder betaalde advertenties, moeiteloos de juiste klanten aantrekt. 

Ik weet nu wat ik moet doen om echt resultaat uit social media te halen

Shelley - Nagelvakopleiding -  @by_shelly 

Voor dat ik aan de slag ging met de social media cursus was ik behoorlijk stuurloos in social media land. Ik had weinig besef van algoritmes, ik deed maar wat, poste wanneer ik wilde en werkte onder strategie. Ik wist ook niet hoe ik bepaalde gegevens kon uitlezen en hoe ik hier informatie uit kon halen.

 

Ook was ik aan het veranderen van doelgroep. Waar ik eerst zelf als nagelstyliste aan het werk was, veranderde dit in een switch naar educator/ docent. Ik wist ook niet goed hoe ik hier mee het beste naar buiten kon komen.

 

De samenwerking met Kim vond ik heel gezellig, persoonlijk en prettig. Fijn dat er een opbouw zat in de cursus en dat je niet direct word overladen met alle informatie. Doordat de cursus op maat is werd er per keer bekeken hoe het er voor stond en welke volgende stap er genomen moest worden.

 

Nu weet ik waar ik mee bezig ben op social media, ik heb een strategie waar ik veel houvast aan heb. Ik weet waar ik aan toe ben, wanneer ik moet posten en ook wat ik moet posten. Dit werkt erg prettig. Mijn bereik is verdubbeld evenals het aantal berichten wat wordt opgeslagen en het aantal likes. Ook zijn mijn volgers onwijs gegroeid. Ik weet nu wat ik moet doen om echt resultaten uit social media te halen.

Eenmalig €1700,- 

- Inclusief succes garantie

- Niet goed, geld terug

- 1 op 1 begeleiding van Kim

- Levenslang vragen stellen

- Gratis klantresultaten 

- Workshop comfortabel voor de camera

- Influencer marketing van A tot Z

- Gratis content inspiratie

- Accountability

- Betalen in termijnen mogelijk

- Inclusief bonussen 

Liever eerst nog even bellen?