Social media cursus

Claim je online expert status

Stap voor stap neem ik je in 1 op 1 sessies mee en leer ik jou alles over hoe wij werken voor onze social media management klanten. Zodat jij jezelf als expert in de markt kunt positioneren.

Zonder betaalde ads de juiste klanten aantrekken

Na de cursus weet jij precies wat je moet doen om zonder betaalde ads de juiste klanten aan te kunnen trekken.

Bereik 10k volgers in 1 jaar tijd

Ik zorg er voor dat jij precies weet wat je moet doen om 10k volgers te behalen in 1 jaar tijd en ik hou je accountable om dit ook daadwerkelijk te behalen.

Toughly socials traject

Succes garantie

Wanneer jij alle stappen doet zoals ik ze jou leer, garandeer ik jou dat jij succesvol wordt op social media. Is dit niet het geval en heb je wel alles geprobeerd? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Leer alles over social media

Ik leer jou letterlijk alles wat ik ook voor mijn social media management klanten doe. Van begin tot eind neem ik je mee in alle stappen en leer ik je alles wat je moet weten over Social media.

1 op 1 begeleiding

Ik leer jou 1 op 1 alles wat je moet weten over social media. Geen algemene online cursus waar je zelf verantwoordelijk voor bent maar gericht op jouw socials met daarbij accountability zodat je het ook echt gaat toepassen. Ook na de cursus je altijd nog 24/7 bij mij terecht voor vragen of voor als je hulp nodig hebt. 

Geen tijd maar kwaliteit

Geen eindeloos lang verhaal maar krachtige en interactieve lessen waar je echt iets aan hebt. Daarnaast hou ik je accountable om alle nieuwe dingen gelijk toe te passen zodat je niet na afloop van de cursus niets doet of hebt gedaan met alle informatie.

Verveelvoudig je omzet

Wanneer je alle stappen doorloopt zoals ik dit jou leer zul je zien dat je omzet verveelvoudigd. Gegarandeerd.

Klaar om door te pakken?

BONUS

Workshop comfortabel voor de camera

Ik help jou om er voor te zorgen dat jij je comfortabel gaat voelen achter de camera. Of dit nou gaat om een video waarin je moet praten of een foto waar je zelf op staat.

Levenslang vragen stellen

Let Op! Dit is een tijdelijke bonus. Wanneer je nu instapt bij de cursus kun je zelfs jaren later nog bij ons terecht voor vragen en updates.

Voorbeelden van onze klanten

Ik laat je zien hoe wij te werk gaan bij ons eigen profiel en bij die van onze klanten. Je krijgt een kijkje in onze statistieken en rapportages.

Leer over influencer marketing

Benieuwd of het voor jou interessant is om met influencers te werken en hoe je dit moet aanpakken? Hier kunnen wij je in begeleiden. 

Eenmalig €1700,- 

- Inclusief succes garantie

- Niet goed, geld terug

- 1 op 1 begeleiding van Kim

- Levenslang vragen stellen

- Gratis klantresultaten 

- Workshop comfortabel voor de camera

- Influencer marketing van A tot Z

- Gratis content inspiratie

- Accountability

- Betalen in termijnen mogelijk

- Inclusief bonussen 

Liever eerst nog even bellen?