• Gratis verzending vanaf €35,-
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Altijd leuk verpakt
Home » Over ons

Over Toughly

 

Toughly is een bedrijf dat zich bezig houd met fotoshoots, woondecoratie en beauty. Zo kun je bij ons terecht voor een hele mooie fotoshoot maar ook voor de nieuwste en beste beauty producten! Ook kun je bij ons terecht voor onze handgemaakte woondecoratie. Wij zijn altijd druk bezig om ons assortiment uit te breiden en om zoveel mogelijk inspiratie op te doen!

Ook organiseren wij regelmatig leuke fotoshoot evenementen, Hierbij hebben we vaak een leuk en bijzonder thema of we hebben een mooie locatie geregeld. Zo hebben we al een keer een fotoshoot gedaan bij de brandweer, en in de studio met kleurenpoeder, candy of verf. Ook hebben we jaarlijkse thema fotoshoot zoals kerst, valentijn, pasen ect. en we hebben nog veel meer leuke thema’s!

Deze evenementen kunnen we ook organiseren voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of een andere gelegenheid. 

 

Heb je liever een privé fotoshoot? Dan ben je bij ons ook zeker aan het juiste adres! Onze professionele fotografen hebben ervaring met zwangerschap, newborn, cake smash, vrienden, familie, bruiloften, verjaardagen, modelfotografie en nog veel meer! Wij kunnen alles aanpassen naar jouw wensen.

 

Zoek je alleen naar een fotograaf, model of visagist? En wil je de rest zelf regelen? Dan kunnen wij je ook hier goed bij helpen. Wij hebben een groot netwerk aan fotografen, modellen en visagisten en we brengen je graag met hen in contact!

 

Bij Toughly staat de klant echt centraal. Wij streven er naar om voor jou de perfecte foto te leveren!

Vele fotografen bewerken hun foto's niet tot amper na. Je betaalt al snel €180,- voor een foto die recht uit de camera komt en waar maar weinig aandacht aan besteed wordt. Achteraf als de foto in je woonkamer hangt valt je op dat de vloer vies is, een draadje aan je broek hangt of je net een vervelend puistje hebt. Toughly is een van de weinige die hier echt wat mee doet en zorgt dat je achteraf niet denkt 'had ik maar hier op gelet'.

Omdat wij van Toughly veel ervaring hebben in de modellenwereld, kijken wij heel anders naar een foto. Een foto is immers een mooie en waardevolle herinnering die in sommige gevallen niet meer overnieuw gedaan kan worden. Je bent immers niet altijd zwanger, je kindje groeit snel en je trouwt ook niet elke dag. Voor dit soort momenten krijg je vaak maar 1 kans en dan wil je natuurlijk dat deze helemaal goed gaat!

Wij geven meer om de klant, dan om de verdiensten en zullen daarom ook alles doen om voor jou de juiste foto te leveren. Daarom werken wij niet met een tijdschema maar nemen wij alle tijd die nodig is, wij bewerken de foto tot in de puntjes na en vragen altijd of je zelf nog dingen anders wilt hebben.

Bij ons is ook iedereen welkom en ervaring zeker niet vereist. We maken er altijd een leuke en gezellige dag van!

Graag nodigen wij je uit om rustig rond te kijken op onze website, indien je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen en we hopen jou snel te mogen verwelkomen in onze professionele fotostudio in Wormerveer!

Hoe het begon

 

Toughly is in 2016 begonnen onder de naam FM star events. Hierbij waren we voornamelijk bezig met het organiseren van evenementen. Na een tijdje wilden wij ons toch meer gaan richten op de persoon zelf en wilden wij meer gaan doen met beauty en fashion. Nu moesten we alleen nog een naam hebben. Uiteindelijk kwamen we op de naam Toughly dit is een combinatie tussen Tough (stoer) en lovely (lief), dit omdat wij ons niet richten op een soort fotografie maar vooral erg divers zijn en zorgen dat iedereen bij ons welkom is.

Wie zijn wij?

 

Mijn naam is Kim Musk, 25 jaar en ik woon in Hoorn. In 2016 heb ik samen met mijn toenmalige zakenpartner FM star events opgericht. Een jaar later ben ik door omstandigheden alleen verder gegaan. 

Een aantal jaar geleden heb ik de opleiding pedagogisch medewerker gevolgd, maar omdat het kinderdagverblijf niet helemaal mijn ding was ben ik daarna iets anders gaan doen. Daarna heb ik een management opleiding afgerond. Omdat ik kinderen nog altijd erg leuk vind ben ik me na dat ik heb leren fotograferen meer gaan richten op zwangerschap, baby- en kinderfotografie. 

Ook heb ik een tijdje gewerkt als model en daarin geef ik dan ook workshops en help ik meiden en jongens op weg naar een mooie modellencarrière. Maar ook dit komt zeker goed van pas bij familie, vrienden, loveshoots of andere fotoshoots. Zo let ik hierdoor dus op elk detail en ga ik voor de perfecte foto.

Sinds ik moeder ben geworden vind ik het alleen maar leuker om me bezig te houden met fotografie. Deze momenten gaan zo snel voorbij en hoe mooi is het om dit voor altijd vast gelegd te hebben? Ik wil er graag aan bijdragen om iemand een mooie en gelukkige herinnering mee te geven, daar krijg ik dan weer energie van!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mijn naam is Kelly Mackaaij, 25 jaar en ik woon in Purmerend.

Een aantal jaar geleden heb ik samen met Kim de opleiding Pedagogisch Medewerker gevolgd. Sinds mei 2020 ben ik dan ook gestart met het werken op een kinderdagverblijf. 

Sinds april 2019 maak ik deel uit van Toughly als mede- eigenaar. Hierbij help ik met het organiseren van evenementen, assisteer ik bij de fotoshoots en is mijn grootste taak het onderhouden en verzorgen van onze webshop.  Je kunt bij mij dan ook altijd terecht voor al jouw vragen. Ik sta jou graag te woord!

Kortom, wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen, te woord te staan en te adviseren. Want dat is wat nou eenmaal in ons zit!