Social media management

Genoeg van als maar weer posten op social media maar geen nieuwe volgers, likes of reacties? 

Wij helpen gevestigde ondernemers die geen tijd hebben voor social media of niet weten hoe het werkt, om zich ook online als expert in de markt te positioneren om zonder betaalde ads moeiteloos de juiste klanten/ doelgroep aan te trekken.

Claim je online expert status 

Door te werken met een op maat gemaakte social media strategie zorgen wij er voor dat jij zichtbaar bent bij de mensen die zich in jouw doelgoep bevinden. Hierdoor krijg jij maandelijks 100 tot 600 echte en goede volgers er bij en behaal je een engagement rate van zo'n 6%.

Altijd zichtbaar

Geen gedoe met een X aantal posts per week want als je écht goed zichtbaar wilt zijn dan kom je er niet met die ene post die je elke maandag plaatst. We doe niet aan betalen per post of een max aantal posts, wij doen gewoon wat jou vandaag het beste resultaat gaat geven voor een vast maandelijks bedrag.

Moeiteloos de juiste klant aantrekken

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over social media want dit regelen wij voor je. Geen stress meer over wat je nu weer moet posten maar gewoon weten dat het goed zit en dat de juiste klant moeiteloos naar je toe komt zonder dat je hiervoor veel geld in online advertenties moet stoppen.

Niet goed, geld terug

Of

Wat onze klanten zeggen:

Ik hoef er niet aan te denken, weet dat het goed is, geregeld is en dat het groeit

Meriam Slijkerman - High end business coach - @meriamslijkerman.businesscoach

Op social media poste ik wel maar er zat geen structuur in en geen strategie achter. Ik wist dat er meer uit te halen viel maar zelf miste ik de tijd en de juiste kennis. De samenwerking met Toughly ervaar ik als een hele fijne samenwerking, ze zijn goed bereikbaar, snel toegankelijk, resultaatgericht en ambitieus. Ik krijg tips en leer er zelf dus ook van. Ik word meegenomen in alle trends en ontwikkelingen en kom hier echt verder mee.

 

Mijn Instagram is nu echt een kanaal. Ik ging in een jaar van 400 naar 2000 volgers, ervaar meer rust, heb geen zorgen meer over social media, ik krijg dingen toegestuurd, herinneringen, handvatten, ik word ontzorgd en het scheelt heel veel tijd. Deze tijd kan ik nu besteden aan mijn core business en het binnen halen van klanten.

Dankzij Toughly kan ons bedrijf gestructureerd opschalen.

Nanny Streng - Andersom orgnaniseren - @andersomorgnaiserenbv

Voordat wij met Toughly werkten, deden wij niets met social media. Ik wist wel dat het belangrijk was om hier serieus iets mee te doen. Ik miste alleen de juiste kennis en tijd. En voelde daarnaast de druk om mijzelf te richten op mijn core business. 

 

De samenwerking met Toughly ervaar ik als heel positief. Ze zijn goed bereikbaar, staan open voor vragen en input maar kunnen ook kritisch zijn. En ik mag ook kritisch zijn. We werken samen als een team.

 

Het aantal volgers neemt substantieel toe, we raken bekend binnen de doelgroep die we willen bereiken en bereiken zo ook de juiste klanten. Mensen beginnen steeds meer te ontdekken wie we zijn en wat we doen, wat onze toegevoegde waarde is. Alle stappen die we samen zetten, zijn goed en daardoor heb ik meer rust. Ik kreeg er echt buikpijn van als ik met social media aan de slag moest en dat gevoel is nu weg. Ik ben ook veel bewuster geworden in wat we doen en bieden. Dankzij Toughly kan ons bedrijf goed en gestructureerd opschalen.

Flinke groei in volgers!

Xander Bakker - Plastisch chirurg - @xanderbakker

Ik krijg er dakzij Toughly elke maand tussen de 300 en 450 echte volgers bij, welke allemaal binnen mijn doelgroep vallen. En met de bijpassende social media strategie worden veel hier van ook klant. 

Mij carrière loopt een stuk makkelijker!

@jaxxnoveira - DJ

Maandelijkse krijg ik tussen de 500 en 800 volgers er bij welke allemaal passen binnen mijn doelgroep. Hierdoor loopt mijn carrière een stuk gemakkelijker en bouw ik heel snel een goede fanbase op!