Tegenwoordig draait alles om social media. Zonder Facebook en instagram kan je als bedrijf bijna niet meer bestaan. Het is dus onwijs belangrijk om dit goed op orde te hebben! Maar hoe doe je dat? Er komt zo onwijs veel bij kijken en je ziet door de bomen het bos niet meer. Gelukkig ben ik hier om je te helpen!

 

Zelf ben ik al jaren zeer actief op social media. Wat begon als een hobby is inmiddels mijn werk geworden. Ik begon een aantal jaar terug met het plaatsen van foto's op facebook en Instagram. Omdat ik vroeger modellenwerk gedaan heb en ook al werkzaam was als fotograaf wist ik hoe je goede content kunt maken. Al snel ontdekte ik wat goed werkte en waardoor ik meer likes en volgers kreeg.

 

Kort daarna begon ik samen te werken met verschillende bedrijven. Ik promootte hun producten op mijn pagina en hielp mee met het krijgen van nieuwe klanten. Ook hierin ontdekte ik al snel wat wel en niet werkte. Mijn pagina's groeide steeds verder uit en steeds vaker kreeg ik van bedrijven waarvoor ik de fotografie deed de vraag: 'hoe doe je dat toch?'.

Inmiddels help ik meerdere bedrijven met hun social media kanalen. Ik zorg doormiddel van een op maat gemaakte strategie er voor dat deze kanalen binnen no time actief zijn en maandelijks groeien met 100 tot 400 volgers. Daarna zorg ik er ook voor dat deze volgers 

 

 

Ik geef tips en/ of onderhoud alle kanalen. Zo zorg ik er voor dat er regelmatig iets gepost word, maak ik samen met jou leuke content  en zorg ik er voor dat je meer zichtbaar bent, meer bekendheid creëert en dus ook meer omzet! 

 

Zo help ik jou om in no-time zichtbaar te worden op social media!

Bekijk hier onder mijn facebook en Instagram: